Svensk golfframgång och en underlig liten Loka

Hör och häpna! Detta inlägg kommer till största del att handla om golf! Hela gårdagskvällen spenderade vi här hemma med att titta på livesändningen av The Players Championship. Martin har alltid varit lite intresserad av golf och jag har hela tiden, sedan gymnasieåren, väntat på att "mina golfare" ska slå igenom. Jag har varit säker på att se deras namn i tidningarna och nu blev det nästan så. Svenske grabben David Lingmerth höll på att ta hem hela skiten igår och lämna Mr Woodii (Tiger Woods) utan vinst. Tänka sig?! Herr Lingmerth är inte en av dem vars namn jag väntat på att få höra, men han gick året under mig på gymnasiet och det gör det lite extra kul tycker jag. Nu kommer jag att glädja Martin genom att hålla honom sällskap framför Viasat Golf framöver och heja på våra svenska vinnarskallar. Riktigt kul!
 
Och för er som inte har koll men som önskar att ni hade det... här har ni en länk till en artikel på Golf.se.
 
Och jag säger som kommentatorn sa under sändningen igår. 
 
"David Lingmerth. Vad är du gjord av?"
 Är du mer intresserad av mat och dryck och tips och hälsa än vad du är av golf så kan jag rekommendera dig att köpa hem en flaska Loka med Jordgubbsglassmak. Det är bland det sötaste och sliskigaste jag druckit i vattenväg men lär vara ack så effektivt. För nog kommer jag att köpa hem några flaskor av denna smak, citronpajsmaken och chokladmilkshakesmaken. Perfekt att ta ett glas när man är sötsugen. Ett perfekt alternativ till godis och annat trams. 
 
 
Någon mer än jag som kommer ihåg dessa små paket med jordgubbsmilkshake som såldes runt 1994-1996 något? Det var typ 2,5dl innehåll, aluminiumlock som man stack ner det medföljande sugröret i. Såldes i mejerikylen på Ica. I alla fall så smakar denna jordgubbsglassloka EXAKT som denna milkshake gjorde. Så lite galen barndom över det hela med. Trevligt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0