Myshelg och utmaning!

Åh! Vilken härlig helg det har varit! Mor och mormor har varit på besök och det har varit allmänt mys med kortspelande, hockeytittande, promenerande, kinamatsätande, bildtittande och småpratande. Deras besök avslutades med en somrig fika hemma hos Martins föräldrar. Och där fanns också Martins mormor och morfar som grädde på moset. Perfekt glad överraskning!

Och som om helgen inte var bra nog så, så drog jag och Martin ut och sprang en runda också. Jag har dragit mig från det hur länge som helst nu eftersom jag varit rädd för att jag skulle dö runt hörnet. Senaste gången jag sprang var typ i november och då höll jag på att dö efter 1,5km. Men tänka sig vilken överraskning jag bjöd både mig själv och Martin på. 2,5km utan problem. Det enda störande var min hölgludda rosslande andning och den precis före löparstarten intagna kinesmatens försök till att komma upp igen :))

Nu ser jag fram emot nästa runda! Imorgon!

Jag och Martin har även gett oss på en utmaning. 100 armhävningar på sex veckor. Igår gjorde vi starttestet för att se vilken träningsgrupp vi hamnade i. Tro det eller ej men jag gjorde faktiskt en armhävning mer än Martin. Say what?! :) haha^^ Men vi hamnade i samma grupp ändå så :)) Ska bli kul!

Du kanske också ska utmana dig?
Här är länken till utmaningen i så fall :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0