Fullproppat på väggen**

Vi skulle sätta upp tavlor och tavelhyllor i vardagsrummet ikväll men pluggen var slut och motivationen försvann tillsammans med denna insikt. Så i ren frustration tog jag mig an hallen istället. För den behövde bara spik och hammare och det fanns ju här hemma. Har under en längre tid samlat på mig lite äldra ramar på divere secondhand-ställen då jag haft en idé om att göra en fin vägg. Och idag fick jag till den! Och den blev precis så där bra som jag hade föreställt mig och ännu lite bättre. Tänka sig! Glädje! Nu ska bara Martin vänja sig vid att det inte är en vit vägg som möter honom i hallen längre :)
 
Åh! Att ramar kan vara så vackra även utan bilder! 
 
 
Och självklart måste jag också säga ett par ord om gårdagens Eurovison Song Contest. Helt okej låt som vann men absolut inte min favorit. För min del hade Azzerbaijäään (eller hur det nu stavas) gärna fått ta hem det hela. Men men :)
 
Petra Mede får toppbetyg från mig helt klart!
 
Och lika suverän som hon var var Eric Saade urusel! Det sämsta jag sett! Skäms nästan lite. Manuset ska du ha läst innan sändning och inte under. Och när din roll är att ta tempen på artisterna kanske du skulle ha kunnat prata med någon av dem?! Är inte det hela poängen med back stage?! Sist men inte minst vill jag rätta mig själv. Du pratade visst med någon av dem. Du pratade med Danmark. Och frågan du ställde var ifall hon ville sjunga sin sång igen... Vad trodde du själv att svaret skulle bli på den frågan? 
 
Så. Nu har jag fått hylla och dissa så det räcker idag.
 
Nu ska jag mumsa på indisk mat och heja på Sverige i hockeyfinalen. Redan i grundserien sa jag att Schweiz kommer vinna hela skiten. Jag tror nog det fortfarande men jag hoppas att jag har fel denna gång och att vi får det lilla guldet ikväll.
 
Heja Sverige!


Kommentarer
Mamma

Tjuuusigt..!!

Svar: :)))
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-05-23 @ 15:14:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0