Mumsigt och Fyndigt

Det var längesedan jag var och tittade i en second hand-butik. I alla fall om man ser till hur ofta jag annars brukar vara i dessa butiker. Ibland för att jag letar efter något särskilt och ibland för att jag bara tycker det är mysigt att gå och titta på alla fina saker som människor faktiskt väljer att göra sig av med. Vissa föremål, och framför allt möbler, förstår jag inte hur man ens kan göra sig av med. Men förmodligen handlar det om antingen generationsbyte eller byte av bostad och därmed platsbrist. Åh vad underbart det hade varit om man haft några små hus eller ett stort att fylla med allt man vill ha :))
 
Nåväl. Igår var jag och tittade på Kupan. Hade inte tänkte köpa något men hem gick jag med en blomsterlåda på ben och en påse fylld med en massa godsaker. En trearmad kandelaber, tre enkla ljusstakar, en skål/burk/något med öron, en servett/kuvert/rostebrödshållare (som jag änvänder som kom-ihåg-ställ till saker jag alltid blir av med, d.v.s. kalender, mobil och glasögon), två böcker som jag verkligen velat ha innan, en vävd löpare och ett smalt rött skärp. Och jag var så nöjd med mig själv när jag betalat och kommit ut ur butiken. Jag är fasen bara bäst på att hitta fynd. Totalt betalade jag 66kr för allting. Helt otroligt!
 
 
 
 
Alltså. Detta lilla silverställ. Hur kan man vara så nöjd med något som jag är med detta just nu. Tihi**
 
Igår fick jag även med mig några andra godsaker hem :)
Två liter jordgubbar och ett gäng med mumsiga biggisar! I do love! :)
 
Nu ska jag mumsa vidare!
 
Hej!


Kommentarer
mamma

Mumsa vidare, bara.....mumsmums..

Svar: Mums Mums :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-07-04 @ 15:24:34
Katia

Wow! Du är ju seriöst helt fantastisk! Såna där kandelabrar och ljusstakar är ju dyra!!!!! :D Och jag håller med om silverstället! Såååå fint!!!!

Svar: Jaaaa! :) 5kr/st kostade de :) Säg till om du behöver fyndhjälp någon dag :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-07-04 @ 15:51:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0