Hufvudstaden**

Förra fredagen tog vi bilen till Kalmar och därifrån flyget till Stockholm. Första gången jag satte min fot på såväl Kalmar Flygplats (bortsett från mina tidigare avlämningsbesök via bil) som på Arlanda. Jösses vad litet Arlanda var alltså! Hade tänkt mig i alla fall halva Kastrup, men ack nej. Sen tog vi buss in till stan och där checkade vi in på Fridhemsplans vandrarhem. Mycket fint ställe och vilka sängar! Jag har fortfarande inte vant mig vid min egen säng här hemma. Den var skön innan vår tripp oh nu är den bara hård och obekväm. Fortfarande. Trots att vi kom hem i söndags :)
 
Det första vi gjorde uppe i Stockholmo var att åka iväg och träffa våra fina vänner Iris och Patrik. De lurade ut oss till ett ställe som heter Solstugan. Och tack och lov att de gjorde det. Vilket ställe! Supermysigt och mumsig mat! Måste bara rekommenderas om ni är hufvudstaden och vill ha en perfekt kväll men inte sitta mitt inne i centrala skiten :)
 
Annars så var vi ju och tittade på Iron Maidens konsert på Friends Arena. Det var galet stort där alltså och vi satt i stort sett högst upp. Tur att man inte lider av svindel. *Puh* Men det var nära att jag fick det ändå^^ Det var en trevlig konsert :) Trevligt hade jag också när jag var ute på egna äventyr. Åkte tunnelbana som aldrig förr, tittade i affärer för att shoppa men hittade bara ett par leggings. Wow! Vilken shopping alltså! Eller?? :) Blev även helt frälst av torghandeln i Skärholmen. Köpte ett halvt kilo biggaråer och en ask färska hallon för totalt 30kr. Hur billigt som helst! Just i den stunden undrade jag varför jag inte bodde där. Jag hade varit på torget hela tiden :)
 
Vi var även på Fotografiska och tittade. Mycket trevligt! Köpte med några vykort hem som nu pryder väggen :)
 
I söndags kom vi så hem till slut. Flyget var försenat 1 timme och 30 minuter. Tydligen var tidigare flyg inställda då planet stod i Kalmar och var sönder. Så min irritation förvandlades till tacksamhet över att de hittade två piloter att ringa in extra samt ett nytt plan så att jag kom hem över huvud taget. Kvällsplanerna gick om intet men strunt i det :) Vi hade en fin weekend i alla fall och det är det viktigaste!
 
Även denna gång bjuder jag på ett kollage med mobilbilder. Enjoy!**
 
 
Idag sitter jag med världens längsta Att-Göra-Lista. När detta inlägg är publicerat har jag avklarat 2 av 16 punkter. Paaah! Jag har att göra om vi säger så. Och fint väder är det också. Lite lockande :) Men jag måste göra mina punkter idag. Punkt slut :) Hihi**


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0