En halv månads Skånevistelse**

Oj oj oj vad jag har haft saker för mig! Men jag har också varit i Skåneland och någon vidare tid eller värst underbar internetuppkoppling har det inte varit snack om. Tyvärr för bloggens skull. Hurra för min privata skull :)))
 
Två veckor har jag varit iväg. Och jag har varit på en hel drös med kyrkogårdar för att leta upp gravar till släktforskningen som jag försöker sammanställa. Två års informationssamlande tar sin lilla tid att få ihop till ett enda dokument. Kalla det för uppslagsbok vet jag :)
 
 
Jag har också varit i Hembygdsparken i Ängelholm med mor och Martin. Klappat getter och åsnor och matat gris. Söta gris!
 
 
Jag har fått handlat på Ullared utan att jag var med. Skulle åkt med mor och hennes vän men det fanns inte plats i bussen. Nähä sa jag och så fick mamma handla till mig istället. Det gick ju också bra :)
 
Två rundor till Ängelholms lasarett har det också blivit. Men båda gångerna kom alla hem i någerlunda bra form. 
 
Ett par tusen steg har jag också tagit i alla affärer jag varit och tittat och handlat lite i. Helsingborg stad, Väla x2 och Familia. Japp. Det är fint att gå och fördriva tiden med att titta på kläder och prova. :) Me like!
 
Min mormor har fått stå ut med mig varje dag i två veckor också. Frukost på morgonen följt av den ständiga yatzyn. Jag tror att jag vann flest gånger men ska jag vara ärlig har jag ingen vidare koll.
 
Jag har lekt taxi till mammas vänner, grillat med ett gäng från Malmö, tittat på teve och ätit glass, spelat kort och skrapat lotter. Ja. Jag var faktiskt ett nummer ifrån att vinna en miljon kronor. Men varför skulle jag ha sådan tur helt plötsligt? Åhhh.... det hade ju inte suttit helt fel om man varit ekonomiskt oberoende i några månader i alla fall :))
 
Fotat har jag också gjort. Mest med mobilen. Har kört runt i släktforskningssyfte och fotograferat av gamla gårdar. Tänk vad det vimlar av fina gamla mysiga gårdar. Åh vad jag vill ha en. Och en ko och en get. Och en katt. Och kanske en bil och ett jobb till det med. Ja. En vacker dag så.
 
 
I söndags var jag även i Halland. Tänka sig. Tog oss över gränsen för att kolla lite i slöjdladan. Jag blev strax över 100kr fattigare. Hujeda mig!
 
Ja. Det var väl två veckor kort sammanfattat.
 
Nej just det. Jag har även varit på en historietur med mormor min i hennes ungdomens kvarter och fått en massa visat och berättat för mig. Kul! Har även sett att någon har köpt det förfallna huset som hennes far byggde. Nu renoveras det ordentligt och kommer att bli så fint så fint! Det gör mig glad!
 
 
Och så har vi sett en katt som hoppade runt med en skata i munnen. Skatan lyckades sedan ta sig loss en liten stund men bara för att hinna hämta andan innan kissemiss fick tag i han igen. Katten la sig sedan på skatan och sen körde vi ifrån skådespelet. Undras om katten gillade sin nya leksak?? 
 
Nåja. Hade lätt kunnat stanna en månad till men jag har lite att fixa med här hemma nu innan allt drar igång med skola och så. Tiden går som vanligt.


Kommentarer
Mamma

Ja, det blev mycket gjort under tiden du var hemma...kankse inte allt vad du först tänkt dig, men ingen "dötid" här inte...ganske mysigt att vandra runt bland gravar o kyrkor med dig...hihi...Finns säkert de som tycker att vi är lite knäppa, men visst trivs vi bra på kyrkogårdarna????

2013-08-29 @ 16:24:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0