Ny design :)

Fotograferat av Christina Westermark.
Redigerat har jag gjort själv.
 
 
Nu har bloggen fått sig lite kärlek också och det behövdes verkligen. En ny design där det händer lite mer utan att för den delen vara allt för rörigt. Nytt för nu är att jag kommer att kategorisera mina inlägg så att ni lättare hittar inlägg om det som ni är intresserade av att läsa om, om ni nu vill läsa i efterhand. Snällt va? :)
 
Jag har även tryckt in en liten profilbild på mig här också. Samma bild som är i detta inlägget. Jag satt länge och testade med olika bilder men jag hittade alltid något med bilderna sedan som jag störde mig på. Så hittade jag denna bild som svärmor min tog en gång när vi rymde iväg från ett födelsedagskalas ute på vischan för att istället springa runt och fota lite. Vi var åter alldeles lagom till att fikat ställdes fram. Busigt! ^^
 
Redigeringsmässigt vet jag inte exakt vad jag gjort. Jag satt och drog i exakt alla spakar som fanns och sedan testade jag ett serietidningsfilter och tog det dubbelt. Och helt plötsligt var jag supernöjd! Vad tycker du om bilden förresten?


Kommentarer
Mamma

Mig tycka bild vara micket fiiiiin....kramisar!!

2013-04-11 @ 18:30:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0