Ägnar all min energi åt mitt största projekt hittills

Nu har jag suttit elva timmar i sträck med min släktforskning. Hittar fortfarande en massa saker så det blir till att börja om lite smått från början med trädet och det skriftliga materialet när jag är klar med det jag nu åtagit mig att göra. Synd att jag inte skrivit loggbok under denna tid som jag sysslat med att hitta mina rötter. Det hade blivit en tjusig siffra i slutändan är jag säker på. Har ju redan hållit på sedan April 2011. Jösses vad tiden rinner iväg! Minuter blir till timmar. Timmar blir till dagar. Dagar blir till månader och månader blir till år. Och till slut kommer dagen då jag sitter där med mitt resultat i handen. Jag har en liten förhoppning om att hinna klart innan jul. Passar på att utnyttja tiden som arbetssökande till max. Imorgon ska jag skicka iväg några ansökningar också så blir det säkert en fin mix av allt. Fast imorgon blir det inte lika många timmar att lägga på mitt projekt. För imorgon ska vi på föreställning som vi fått biljetter till. Och sen blir det pubbesök och hockeytittande när KHK (Karlskona HockeyKlubb) tänkt sig att utmana Djurgåden på Hovet. Känns omöjligt men med tanke på att det omöjliga var möjligt igår (fotbollsmatchen mellan Tyskland och Sverige) så finns det ju alltid ett hopp. Under sker ju som sagt lite då och då.

Nu ska jag rosta en macka och ringa min moder. Hon undrar nog vad jag håller på med idag eftersom jag inte ringt mer än en gång. Oftast hamnar jag på mellan sju och tolv gånger om dagen. Typ :)


Kommentarer
mamma

haha...visst undrar jag ibland..hihi...men jag vet ju att jag egentligen har en väldigt självständig och duktig dotter, så jag oroar mig inte. Men dröjer det FÖR länge, då hör JAG av mig!!!

Svar: Det låter bra det! :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2012-10-18 @ 15:04:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0