Novemberbarn

Jag och morfar hade det där lilla extra. Precis som att jag och min bästaste vän Katia har det där lilla extra. Jag tror att det är för att vi är novemberbarn allihop.
 
Det är mycket som påminner mig om min morfar nu i november. Först var det alla helgons dag när varenda en åkte till en kyrkogård och tände ett ljus för de nära och kära som gått bort. Alla utom jag. Jag har aldrig gjort det och känner därmed inget måste. Men det hade varit trevligt att börja göra det för de bilder jag fått se från kyrkogårdarna är så fina. Alla dessa ljus som lyser upp i mörkret. 
 
Morfar skulle ha fyllt 85 år igår. Jag hälsade grattis när jag var ute och gick och när jag gick och la mig önskade jag att han haft en fin födelsedag. Det är jag övertygad om att han hade :)
 
Och nu på söndag är det fars dag och för mig hade det betytt att jag skulle köpt en present till morfar eftersom han varit fadersgestalten i mitt liv. 
 
Så, ja, väldigt mycket morfar nu i början av månaden.
 
Jag tänker på dig och jag saknar dig men jag vet att du har det bra där du är och att du finns här med mig varje dag. I morse var du solen som sken in genom balkongdörren. Det är jag säker på.
 
 
 
Och som jag nämnde i början så är även min bästaste vän född i november och fyllde år i förrgår. Det blev inte något hejdundrandes grattande från min sida så kompenserar det lite med min favoritbild från får fotosession för längesedan. Borde göra om något inom kort tycker jag :)


Kommentarer
Martha

Fint skrivit Cajsa och underbara bilder! Kram

2012-11-07 @ 10:43:30
Cajsa

Tack så mycket Martha! Kul att hitta en kommentar från dig här! Glad blev jag! :)

2012-11-07 @ 19:21:38
mamma

Håller med...väldigt fint av dig...det värmde verkligen. Visst har han det bra och jag är säker på att han är ofta med dig. Du var ju hans tös..!!

Svar: Ja det var jag! :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2012-11-11 @ 11:41:24


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0