Åh vad jag önskar...

Vi vann hockeyn igår mot Djurgården med 5-2! Det var en helt fantastisk match att vara och titta på. Fler sådana tack! :)) 
 
Igår gick även min tand i kras så nu saknar jag en fjärdedel av den. Började med en liten spricka och sen försvann ena hörnet på tanden... från krontopp till tandkött. Suck! Samma tand som jag lagat tre gånger innan så förmodligen är det en gammal lagning som gav med sig när jag åt en pepparkaka och sen valde att försvinna när pepparkakan byttes mot en vanlig macka. Ringde och bokade tid hos min tandläkare och fick reda på att hon flyttat till Båstad (!!!) och att jag därmed får ty mig till någon som jag varken känner eller har förtroende för. Vad göra? Bara till att gapa och be till gud att det är en trevlig borrerska. 
 
Idag är jag på kuppen förkyld och har ont i svanken. Känner mig som en gnällig gammal gubbe. Men men. Har i alla fall fått iväg en stor bildbeställning så något har i alla fall blivit gjort idag. Weeeeiii**
 
Har även hittat mitt drömhus på hemnet.se. Finns nog inte många andra som skulle säga att det var deras drömhus men jag gör det. Jag önskar så att jag hade haft tillräckligt med pengar och kunskap för att kunna köpa och renovera det. Det är nämligen det hus som min mormor växte upp i och som hennes far byggde. Huset omnämns då och då i den bok jag skriver på om mormor och morfar. Och det skulle vara helt underbart att få ta över huset, rädda det från att rivas, och renovera upp det till beboeligt skick. Åååååååh! Vad det gör ont i mitt hjärta att jag inte har någon som helst möjlighet till detta. Tryck på huset för att komma till länken och kolla på fler bilder om ni är nyfikna på hur det ser ut (bilden är hämtad på hemnet.se).
 


Kommentarer
Katia

Det är ett underbart hus! Man ska bara våga se möjligheterna! Om jag vinner stort på lottot imorgon ska jag köpa det till dig <3

Svar: Hihi! Gissar att du inte vann på lottot?? :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2012-11-30 @ 17:30:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0