Mask

Sitter här i vardagsrummet med en liten ansiktsmask som är påduttad och är mitt uppe i torkningsstadiet. Känns som att hela ansiktet ska förvandlas till ett litet stramt russin men slutresultatet blir nog bra hoppas jag. En annan sak som är bra med att lägga en ansiktsmask är att man slutar tycka att man är så blek i vanliga fall. Nu är man ju kritvit och ber till högre makter att ingen ska komma och ringa på dörren så att man måste gå och öppna och ge någon annan hjärtstillestånd.

Med denna förvarning så slänger jag här upp en bild på detta elände. Håll i hatten!
Igår tog jag och Martin en spontantripp till Borås för att kolla på första matchen i kvalserien till hockeyallsvenskan. Och som Karlskrona (division 1) körde över Borås (allsvenskan) då?! 7-2 vann vi med. Galet kul match att kolla på hihi^^
 
Annars så har jag blivit inbokad på ikeajobb nu torsdag till onsdag så jag vet vad jag ska göra den kommande veckan. Hade ocksåp tvättid igår morse men det glömde jag bort och nu finns det ingen tvättid som passar mina arbetstider förrän på söndag kväll (!) så det blir nog till att tvätta lite jobbekläder för hand och sedan sitta och föna de torra med hårfönen. Japp. Jag lever lyxliv!

Dåtid, nutid, framtid

Äntligen är denna vecka slut! Har panikjobbat ganska många dagar denna vecka och eftersom jag vant mig vid att vara hemma så har det här tagit ganska bra på mig kroppsligt. Det som varit bra är att jag haft något att göra, att jag får betalt för det, och att jag fått umgås med mina vänner (så gott som alla i Kalmar jobbar ju där). Men nu ska det vara såååå skönt att få ledig måndag då jag kan sova, träna, mysa, andas frisk luft, fokusera på släktforskningen och dagdrömma lite om framtiden. Är också galet sugen på att ordna en fotograferingen snart. I slutet av månaden kommer jag att hålla i barnfotografering nere i Skåne. Mer info om detta kommer att dyka upp framöver.

Vinsternas lördag

Åh! Snart är det dags för Melodifestivalen och jag hejar stort på Loreen och Danny. Är övertygad om att det kommer att stå mellan dessa två när det gäller att ta hem segern. Dannys låt är mer trallvänlig och ja, han ser ju så där lagom bra ut, men Loreens låt är ta mig tusan helt magnifik. Båda två har bra shower på scenen. Men Loreens kläder är snäppet vassare än Dannys rymdpyjamas. Äh jag vet inte. Men det lär inte bli någon annan som vinner i alla fall.

På tal om vinst så vann KHK över Vita Hästen precis och slog ut sistnämnda ur turneringen. Jag kommer att få hem en överlycklig sambo ikväll. Och jag är också glad för vinsten. Nu vill jag med och se på en massa superspännande matcher med chans att få gå upp en serie. Hade varit najs. Var ju såååå jättenära förra året. Heja! Heja!
 
Nu ska jag gå ut i köket och börja fixa med min frukt- och grönsaksbuffé som jag ska servera till Mello ikväll. Får nämligen sällskap av Katarina, Johanna och Frida. Mys!

Vem tror du tar hem det?

Då blir det lite blandat framöver. Låter bra det! Idag var jag iväg för att hämta nya ikea-jobbarskor eftersom mina är helt utnötta, saknar hälsulan och gör så att jag får galet, galet, GALET ont i fötter och ben när jag jobbat. Tror ni inte att Lernia varit där igår och köpt upp alla utom en i storlek 36 och en i storlek 45 typ. Så nu får jag fortsätta att jobba i mina plågsamma skor fram till på onsdag eller torsdag när de kommer åter i lager. Stort ogilla på det!

Imorgon är det så dags för finalen i Melodifestivalen. Vem tror du tar hem det?

Hockey Hockey Hockey och andra viktiga detaljer

Har varit i Karlskrona och kollat hockey hela helgen. Guuuuuuud vad onödigt spännande det blev igår då?! När det var sex sekunder kvar av matchen kvitterade Östersund och det blev förslängning. Suck! Men vi tog hem det efter drygt sju minuter så det "var ju lugnt". Puh! Och så hann vi med bussen/tåget hem till Kalmar också. Väldigt skönt. Var inte alls sugen på att ta bussen klockan 06:00 i morse. Och det slapp jag ju :)

För er som inte vet det så är jag med i viktklubb.se och har så varit de fem senaste veckorna. Och det har gett resultat. Jag har en helt annan livsstil nu och mer koll på maten. Och jag nämner detta här och nu för att jag nu tänkt stoltsera med att jag idag vägde in mig på -10kg (!). Så, nu var det sagt så nu är det tillräckligt firat och det är dags att ta mig an nästa mål. -3kg till att jag och mamma ska dra till Ullared. En härlig liten utmaning som jag ska ro i hamn. Och när jag ändå har detta ämne uppe är min fråga ifall någon där ute är intresserad av vidare info om detta eller om jag ska hålla mig till mat, bilder, foto och vardagshändelser så som hockey och shopping?

Om någon timme så ska jag slänga in en maskin tvätt, springa till stan och kolla mina öron samt springa in om optikern och säga "hej, min ena plupp på glasögonen är borta - hjälp mig!". Och sen hem och fortsätta tvätta. Avslutar nog eftermiddagen med ett besök på gymmet och sen fyller jag nog kvällen med lite research till min bok.

Vilken peppande dag!

Ps: "Pluppen" är den där lilla gummisaken som skyddar näsan från själva bågen.
RSS 2.0