Dagens varning!

Gick precis förbi denna skylt som stod intill stengärdet. Vad sägs om att ha den lite längre ifrån kanske? För säkerhets skull alltså :)))

Det vattnas i munnen...**

Mumskväll! Massa vattenmelon och minst lika mycket fotboll. Först hejar jag på Ukraina. Och sen på Sverige. Ja. Det är nog faktiskt så att jag är en gul-blå hejare :))))

Jag anser mig sjuk...

... för jag fick för mig att köpa en sådan här och testa. En kall kaffe- och mjölkdryck. Jag som aldrig gillat kaffe. Och den var sjukt god. Vad är det som händer med mig? Men men. Mums i alla fall.

Tur att jag älskar pappersarbete <3

Ja det är sant jag älskar det verkligen och har så alltid gjort. Jag föddes med penna och papper i mina händer tror jag :)

Sitter och håller på med släktforskningen. Har nog lagt ner halva mitt liv på detta känns det som. Men det är det värt! Förstår dock inte varför tiden ska gå så fort när man sätter sig med det bara. Hade önskat att dagarna var längre så att man hunnit göra lite annat också. Ibland :))))

Lyxhelg i Malmö

Har precis avnjutit den absolut största och finaste hotellfrukosten ever! Fick också träffat en gammal studievän från min tid som journaliststident :))) En väldigt bra start på denna dagen!

Nu sitter jag o Martin på tåget hem till Kalmar. Vi har varit nere i Malmö och hälsat på hand bror med flickvän, tagit oss en lunch på Möllevångstorget och sedan varit på Malmö Stadion och kollat på Ozzy & Friends. Mycket mycket trevligt! :)) På senkvällen sen hängde vi en liten stund på Harrys innan nattningstid i King-Size-rummet på det 5-stjärniga hotellet. Ska jag tillägga att jag sov gott i denna stooooora säng? :)

Härligt lyxig helg kort sagt! ^^

RSS 2.0