Juletid 2012

Grattis på födelsedagen Mamma!
 
Nu är snart julen över och vi har hunnit med att fira både i Klippan och i Karlskrona. Det har varit mysiga och trevliga tillställningar på båda platserna och jag har inte fått en enda julklapp som jag känner att jag inte vill ha. Suveränt! ^^
 
 
God fortsättning på julen!

Extra Liten Cajsa

Jahaja... har hämtat ett paket från H&M precis med lite reavaror i. Byxorna lär nog passa om en 8kg och klänningen lär nog sitta bra om en 5-6kg eller nåt. Tröjan däremot var rena besvikelsen. Hade skickat efter en stickad tröja i storlek L och vad får jag? Storlek XS! Tror inte att jag vill ha den va?! Haj och goodbaj tröja! Trist! Men de andra kläderna behåller jag så kommer jag att ha något fint att bära om ett tag :))
 
Ikväll blir det bio... ska visst titta på någon liten man kallad Bilbo ^^

Luciamorgon 2012

Happy Lucia (eller vad man säger) ... ! ^^
Vilken underbar morgon! Hade jag haft en tupp hade jag varit uppe före den idag... har nog inte varit så här pigg så här tidigt på flera år. Gillart! Och utsikten från balkongen var magisk! Speciellt när Polenfärjan kom för att lägga till här i Karlskrona. Tyvärr hade jag inte en riktig kamera med mig just då men jag hämtade den och fick förevigat denna vackra morgon ändå. Jag och Martin åt frukost tillsammans för första gången på lääääänge. Och detta tillsammans med tända ljus och Luciatåget på teven. Myspys!
 

Juleträd i juletid :)

Ja! Julmys på riktigt! Jag har aldrig haft en egen gran trots att jag haft eget sedan 2005. Men nu har vi en! Vår alldeles egna gran! Och fin blev han! Ledlampslingor istället för vanliga julgransljus. Vackert! Och så har jag fått ljus till adventsljusstaken också. Happy! Nu ska bara julklapparna fixas också. De brukar jag vara klar med i god tid men inte i år inte. ;) men än är det några dagar kvar. Oh! Vad jag längtar!

En tur söderut

Har så tillbringat några dagar i Skåne. Helgen tillsammans med min mor och mormor, Martin och hans mor, far, bror, mormor och morfar. Det blev kalkonmiddag och fika och så lekte jag guide. De lämnade sedan under söndagen och jag stannade kvar för att invänta måndagen. Då hade jag tid hos tandläkaren eftersom jag bitit av en kvarts tand. Så skönt att ha den uppbyggd igen. På tisdagen var jag på Väla och svettades. Har världens förkylning i kroppen och mådde allt utom bra när jag gick där. Hann med Ikea också men sen missade jag bussen med några minuter och så fick jag sitta och vinka hejdå till två åstorpsbussar i väntan på min klippanbuss. En timme senare kom den. Yey. Lagom frusen när jag kom hem eftersom de blåste kall luft i bussen hela vägen. Nåväl. Åkte så hem igår och tåget var i tid trots vintern ;) Mamma fick skjutsa mig till stationen och det var så vackert där med kylan och solen. I Karlskrona fick Martin lämna jobb och hämta mig och hjälpa mig att bära hem sakerna. Annars hade jag aldrig kommit hem. Hemma blev det till att städa och sätta alla nya bilder i ramar. Allt blev bra :) sen blev det glöggmys och efter det middag och hockeytittande på Stars n Stripes med Martin, hans mor och far samt Robin. Trots förlust en fin kväll :) Nu sitter jag här i min rosa heldräkt och myser :) hej på er!

Första Advent

Första Advent! Och vad nalkades utanför fönstret? Snö! Fantastiskt! Hej mitt vinterland!

RSS 2.0