Morgonfotografering på Tromtö

Något som jag konstaterar varje kväll är att tiden gått fort. Att jag fortfarande förundras över detta faktum är för mig ett mysterium. Men den gör ju det. Tiden. Den går fort. Nu är det snart en vecka sedan jag och Martins kära moder var knäppa nog till att åka ut på Tromtö med omnejd för morgonfotografering. Det var lördag morgon. Klockan var 04:10 när jag blev upphämtad. Första bilden tog jag 04:40. Tre timmar senare var vår promenad bland skog och troll avklarad och vi åt förmiddagsfika. Kändes som att det höll på att bli kväll när som helst och egentligen skulle vi inte ens ha tänkt tanken att gå upp ur sängen om det varit en vanlig lördag. Förmiddagsfika vid 07:30 hör inte till vanligheterna :) 
 
Efter det fortsatte vi till intilliggande plats och fotograferade får. De stod på avstånd när vi kom men var snabbt uppe hos oss. Så nyfikna får har jag aldrig tidigare träffat! Härligt! Det blev även en del kossor och kalvar. Åh! Vad jag älskar dessa vanliga bonnadjur. Kolla bara in de två fåren som står och äter med rumpan i vädret! Gräset är visst både godare och grönare på andra sidan :) Önskar så att jag hade haft en liten gård någonstans :)
 
Här kommer ett urval av de bästa bilderna från denna morgonfotografering som varade i 6 timmar typ. Vi var hemma igen strax efter 10 och då somnade jag direkt. Det var tur det. För resten av dagen var fullproppad med Hockey-VM och Eurovision-final. Jag orkade se båda!
 


Kommentarer
Tina

Så fint du har fångat morgonljuset i bokskogen! Härliga bilder på får, kor och kalvar!

Svar: Tack så mycket Tina! :) Du har säkert en hel del fina du med :)))
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-05-23 @ 20:46:10
Annelie

Superhärliga bilder Cajsa, verkligen.

Svar: Annelie! Tack så mycket! Kul att höra! :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-05-26 @ 21:37:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0