Nya löpardojjor**

Alla som tycker om att vara ute och springa borde verkligen lägga pengar på de perfekta skorna för just sina fötter. Jag har alltid haft problem med mina vader när det kommer till löpning. Kommer inte längre än någon kilometer eller två innan de börjar skrika åt mig att om jag inte slutar med det bums så kommer de minsann se till att jag slutar med det bums eftersom de kommer att börja krampa. 
 
I förrgår var jag inne på Intersport och lät det undersöka hur mina fötter beter sig och sedan välja ut den perfekta skon till mig. De första jag fick utvalda till mig var inte direkt snygga men de var hyfsat billiga (899kr). Men jag tänkte att om det nu skulle läggas pengar på de perfekta skorna kunde några hundralappar hit eller dit kvitta. Så jag bad honom att plocka ut den mest perfekta skon för mina förutsättningar. Och jag fick så ett par från Asics som var sjukt snygga. Och därtill det absolut skönaste jag haft på min fot. Vilken upplevelse! Igår var jag så inne igen och köpte dem. 1.499kr på kampanj. Jag tackar min kära moder för dessa skor då jag inte betalade ett öre själv.
 
 
På kvällen var jag så ute och sprang med dem för första gången. Den första halvkilometern kände jag mig som ett lyckligt rådjur som studsade fram på någon gummimatta fylld av mjuk och härlig gelé. Sedan vande jag mig vid skorna och sen var jag hemma helt plötsligt. 2,9km blev det. Utan krampvarning. Dock med stela och spända vader men det får jag ta. Allt kan inte bli perfekt direkt. Det tar nog sin lilla tid innan mina överansträngda vader blir helt glada igen :)
 
Om några timmar ska jag iväg och fota en liten modevisning här i staun. Hoppas att det blir några bra bilder och att det är bra ljus inne i lokalen. De skulle egentligen vara ute men enligt väderrapporter ska det regna mer eller mindre hela dagen. Aja. Håll tummarna på det bästa oavsett vad det bästa nu är^^


Kommentarer
Pia

Varsågood...hoppas skorna håller..haha...
Blev fotograferingen bra????

Svar: Det lär de göra! :) Japp! Fotograferingen blev bra :)))))) Kommer upp bilder nu alldeles strax :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-06-04 @ 15:45:14
Martha

Vad heter skorna mer än asics? Är sugen på likadana nämligen!

Svar: De heter Asics GT-2000 :)Här är en länk till dem: http://www.intersport.se/skor/sport/lopning/asics-gt-2000-loparsko-lila-p50758
Du lär nog inte bli besviken om du skaffar ett par :)
fotografcajsakjellsson.blogg.se

2013-06-16 @ 21:46:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0