Dygnen i geggiga Norrköping**

Nu är jag åter hemma i Blekinge efter några dygn i Norrköping. Har varit på Bråvalla Festival och haft det riktigt trevligt. Förutom det faktum att regnet förvandlade åkern till en grispissdoftande, trögflytande nougatmassa a'la supergegga. Är jag lycklig över att jag tog med gummistövlarna eller ej?! Har nog aldrig älskat dem så mycket som dessa dagar. Gillade inte heller det faktum att jag vaknade mitt i natten och frös så att hela campingområdet skakade. Jordbävning trodde säkert några men riktigt så livshotande var det inte för någon annan än mig själv. 
 
Annars var det bara bra.
 
Bästa sällskapet. Har skrattat så att tårarna gröpit ut små tårkanaler längs kinderna. Och så har jag ätit mumsiga kinesmåltider. Och så klart lyssnat på en massa trevlig musik. För att inte göra någon ledsen eller upprörd säger jag inte att jag var besviken på upplevelsen som Avicii och The Sounds hade. Jag hade nog för höga förväntningar vilket är det värsta man kan ha. Så istället för att nämna det som på grund av mig själv inte blev den bästa av upplevelser fokuserar jag på det bästa.
 
Jag säger bara RAMMSTEIN! Finns det något mer pepp att lyssna på? Finns det något mer showigt att få ta del av? Jag tror inte det. Hade de fått avsluta hela spelningen hade hela alltet kännts perfektum. 
 
Därtill vill jag lyfta Royal Republic. Vilken skön kille! Hahahaha** Humor på hög nivå. Kan inte sluta tänka på hans framträdande haha** Och bra musik. 
 
Sist men inte minst vill jag säga att In Flames och Lindsey Stirling var grymt bra! Och Green Day var också väldigt mysigt att lyssna och titta på. 
 
Ja det har varit ett bar najs dagar.
 
Sedan ville jag hem. 
 
Jag kom knappt hem. 
 
Tåget skulle ha avgått 10:55. 45 minuter senar hade det hämtat oss. Förseningsorsak? Polisen hade spärrat av järnvägen utanför Katrineholm för att det fanns folk på spåren. Tack folket! Snällt av er!
 
Sedan fick vi följa med till Hässleholm istället för Alvesta eftersom vi annars inte skulle komma hem på grund av förseningen. I Hässleholm huttrade vi ikapp i väntan på det nya tåget som också det var försenat. Hej kollektivtrafiken!
 
Två timmar försenade rullade vi så in i Karlskrona till slut. 
 
Lättnad! Puh***
 
Otroligt nog hade jag lite energi kvar i knoppen för att sätta ihop ett litet kollage på hur dagarna i norr varit. Mobilbilder I know, men inte riktigt rätt plats att dra med sig värsta fotoutrustningen till om man inte är där för att jobba. 
 
Må väl!
 
 


Kommentarer
mamma

Kul att ni hade kul...haha...va´kul jag skriver..haha
Allvarligt talat, så är även jag glad att du hade gummistövlarna med dig...hoppas du fått dem rena igen :)..
Glad för er skull, att ni hade trevligt...
Må gott....

2013-07-01 @ 16:59:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0