Dygnen i geggiga Norrköping**

Nu är jag åter hemma i Blekinge efter några dygn i Norrköping. Har varit på Bråvalla Festival och haft det riktigt trevligt. Förutom det faktum att regnet förvandlade åkern till en grispissdoftande, trögflytande nougatmassa a'la supergegga. Är jag lycklig över att jag tog med gummistövlarna eller ej?! Har nog aldrig älskat dem så mycket som dessa dagar. Gillade inte heller det faktum att jag vaknade mitt i natten och frös så att hela campingområdet skakade. Jordbävning trodde säkert några men riktigt så livshotande var det inte för någon annan än mig själv. 
 
Annars var det bara bra.
 
Bästa sällskapet. Har skrattat så att tårarna gröpit ut små tårkanaler längs kinderna. Och så har jag ätit mumsiga kinesmåltider. Och så klart lyssnat på en massa trevlig musik. För att inte göra någon ledsen eller upprörd säger jag inte att jag var besviken på upplevelsen som Avicii och The Sounds hade. Jag hade nog för höga förväntningar vilket är det värsta man kan ha. Så istället för att nämna det som på grund av mig själv inte blev den bästa av upplevelser fokuserar jag på det bästa.
 
Jag säger bara RAMMSTEIN! Finns det något mer pepp att lyssna på? Finns det något mer showigt att få ta del av? Jag tror inte det. Hade de fått avsluta hela spelningen hade hela alltet kännts perfektum. 
 
Därtill vill jag lyfta Royal Republic. Vilken skön kille! Hahahaha** Humor på hög nivå. Kan inte sluta tänka på hans framträdande haha** Och bra musik. 
 
Sist men inte minst vill jag säga att In Flames och Lindsey Stirling var grymt bra! Och Green Day var också väldigt mysigt att lyssna och titta på. 
 
Ja det har varit ett bar najs dagar.
 
Sedan ville jag hem. 
 
Jag kom knappt hem. 
 
Tåget skulle ha avgått 10:55. 45 minuter senar hade det hämtat oss. Förseningsorsak? Polisen hade spärrat av järnvägen utanför Katrineholm för att det fanns folk på spåren. Tack folket! Snällt av er!
 
Sedan fick vi följa med till Hässleholm istället för Alvesta eftersom vi annars inte skulle komma hem på grund av förseningen. I Hässleholm huttrade vi ikapp i väntan på det nya tåget som också det var försenat. Hej kollektivtrafiken!
 
Två timmar försenade rullade vi så in i Karlskrona till slut. 
 
Lättnad! Puh***
 
Otroligt nog hade jag lite energi kvar i knoppen för att sätta ihop ett litet kollage på hur dagarna i norr varit. Mobilbilder I know, men inte riktigt rätt plats att dra med sig värsta fotoutrustningen till om man inte är där för att jobba. 
 
Må väl!
 
 

Midsommar 2013

 
Det blev mobilbilder på midsommar för min del. Men vad gör det när hela midsommarhelgen i sig var hur perfekt som helst! Den absolut bästa midsommaren i mitt liv hitintills! :)
 
Vi var medbjudna av Martins bästa vän att fira midsommar med honom och hans familj på Sturkö utanför Karlskrona. Och väldigt tacksam är jag för detta! Det började med sill-lunch och sedan blev det midsommarstång och dans kring denna samt tipsrunda. Sedan tog vi båten ut till en vik i närheten. Där spenderade vi resterande del av kvällen. Vi grillade, spelade kubb, värmde oss vid den öppna elden mitt på stranden, sjöng, pratade och skrattade. Sedan tältade vi även och trots den extrema ljudvolymen från havet som blåste upp så sov vi igenom natten och vaknade på midsommardagen. Den erbjöd grillning, prat och vovvemys innan vi åkte hem och parkerade oss i soffan.
 
Tack för en fin midsommar!
Hoppas att er var minst lika bra!

Mysfamilj*

Jag blev distraherad under min kvällsrunda i löpardojjorna. Var tvungen att stanna. De var alldeles för söta för att bara springa förbi :) Mysigaste familjen ikväll! :)
 
 

Modevisning

Jag är så tacksam över att jag är så sjukt bra på Photoshop! Eller ja. Nu ska jag inte skryta. Men någerlunda bra är jag i alla fall på att redigera bilder. Och jag har "räddat" i stort sett alla bilder från modevisningen som jag fotograferade. Då det regnade ute fick vi ta visningen i en liten, sjukt varm, och något för mörk föreläsningslokal. Inte det optimala för att få till de bästa bilderna. Men med lite fix efteråt är jag riktigt nöjd med resultatet och hoppas även att de som tillverkat kläderna är nöjda :) 
 
Samtidigt får jag väl också länka till utbildningen som de läser. Kanske att du blev sugen på att tillverka lika fina saker själv? :) Här är länken!
 

Nya löpardojjor**

Alla som tycker om att vara ute och springa borde verkligen lägga pengar på de perfekta skorna för just sina fötter. Jag har alltid haft problem med mina vader när det kommer till löpning. Kommer inte längre än någon kilometer eller två innan de börjar skrika åt mig att om jag inte slutar med det bums så kommer de minsann se till att jag slutar med det bums eftersom de kommer att börja krampa. 
 
I förrgår var jag inne på Intersport och lät det undersöka hur mina fötter beter sig och sedan välja ut den perfekta skon till mig. De första jag fick utvalda till mig var inte direkt snygga men de var hyfsat billiga (899kr). Men jag tänkte att om det nu skulle läggas pengar på de perfekta skorna kunde några hundralappar hit eller dit kvitta. Så jag bad honom att plocka ut den mest perfekta skon för mina förutsättningar. Och jag fick så ett par från Asics som var sjukt snygga. Och därtill det absolut skönaste jag haft på min fot. Vilken upplevelse! Igår var jag så inne igen och köpte dem. 1.499kr på kampanj. Jag tackar min kära moder för dessa skor då jag inte betalade ett öre själv.
 
 
På kvällen var jag så ute och sprang med dem för första gången. Den första halvkilometern kände jag mig som ett lyckligt rådjur som studsade fram på någon gummimatta fylld av mjuk och härlig gelé. Sedan vande jag mig vid skorna och sen var jag hemma helt plötsligt. 2,9km blev det. Utan krampvarning. Dock med stela och spända vader men det får jag ta. Allt kan inte bli perfekt direkt. Det tar nog sin lilla tid innan mina överansträngda vader blir helt glada igen :)
 
Om några timmar ska jag iväg och fota en liten modevisning här i staun. Hoppas att det blir några bra bilder och att det är bra ljus inne i lokalen. De skulle egentligen vara ute men enligt väderrapporter ska det regna mer eller mindre hela dagen. Aja. Håll tummarna på det bästa oavsett vad det bästa nu är^^
RSS 2.0