Hjärtedagen 2013

Imorse vaknade jag före både tupp och sol och ställde mig och gjorde pannkakor klockan 06:30. Otroligt gott och mysigt men sen dog jag pannkaksdöden och vaknade två timmar efter att Martin lämnat för jobbet.

Martin och jag lunchade sedan på kinesmat och jösses vad gott det var. Hade jag varit en ko hade jag ätit allt de hade och fyllt upp mina fyra magar :)

Sen var det återigen dags för kaloribomb a'la semlor, fruxo och ett kexchoklad. Vilken frossa! Och självklart resulterade dumheterna i vad jag kallar för sockermigrän. Jag får migrän efter att jag ätit för mycket socker. Det är något sjukt obehagligt med denna tyngande huvud-och ögonvärk som vägrar att släppa. Man kan inte göra så mycket annat än ligga ner och vänta på nästa dag. Sov i 1,5 timmar för att bli av med värken men när man vaknar är det fortfarande likadant. Och att röra sig från ett rum till ett annat kräver väggar att hålla sig i och fullt fokus. Nog om detta. Men jag tänker fan sluta mer större mängder socker. Det är inte värt att kasta bort en hel dag för kakor och godis. Någon liten då och då är väl okej men nej. Måste lyssna på kroppen och agera utifrån vad den säger.

När Martin kom hem från jobb fick jag en bukett med blommor :) Gulligt! Och det blev inga standardblommor a'la röda rosor. Fick något ännu bättre! Rosa och röda tulpaner med något rosablommigt ris. Perfekta! <3

Och på tal om att inte vara standard och göra som alla andra så var vi ute och åt vår hjärtemiddag redan igår kväll. Skönt att sitta och njuta av mat och varandra utan att ha alla stadens turturduvor sittandes runtomkring en :)

Nu är det hockey på teven och jag har varit ute på en liten promenad till Ica. Skönt med frisk luft!

Hoppas att ni haft en bra hjärtedag idag!Kommentarer
Mamma

pannkakorna ser verkligen goda ut och blommorna verkligen vackra...rosa ginst, tror jag bestämt att de små heter...
Kramisar till er båda

2013-02-19 @ 08:04:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0