Älska snöpromenader ;)

Precis hemkommen efter en promenad i snöovädret :) älskar min gossejacka! Har nog aldrig varit så myspys att vara ute och gå. Nu gillar jag vintern igen :)

Träffade även på ett gäng fåglar :) Så fina! Unnade mig även en shoppingrunda på Röda Korset. 23kr för en trälåda, en liten miniplanka och fyra ramar. Helt ok :) nu ska jag måla vidare ;)

Hjärtedagen 2013

Imorse vaknade jag före både tupp och sol och ställde mig och gjorde pannkakor klockan 06:30. Otroligt gott och mysigt men sen dog jag pannkaksdöden och vaknade två timmar efter att Martin lämnat för jobbet.

Martin och jag lunchade sedan på kinesmat och jösses vad gott det var. Hade jag varit en ko hade jag ätit allt de hade och fyllt upp mina fyra magar :)

Sen var det återigen dags för kaloribomb a'la semlor, fruxo och ett kexchoklad. Vilken frossa! Och självklart resulterade dumheterna i vad jag kallar för sockermigrän. Jag får migrän efter att jag ätit för mycket socker. Det är något sjukt obehagligt med denna tyngande huvud-och ögonvärk som vägrar att släppa. Man kan inte göra så mycket annat än ligga ner och vänta på nästa dag. Sov i 1,5 timmar för att bli av med värken men när man vaknar är det fortfarande likadant. Och att röra sig från ett rum till ett annat kräver väggar att hålla sig i och fullt fokus. Nog om detta. Men jag tänker fan sluta mer större mängder socker. Det är inte värt att kasta bort en hel dag för kakor och godis. Någon liten då och då är väl okej men nej. Måste lyssna på kroppen och agera utifrån vad den säger.

När Martin kom hem från jobb fick jag en bukett med blommor :) Gulligt! Och det blev inga standardblommor a'la röda rosor. Fick något ännu bättre! Rosa och röda tulpaner med något rosablommigt ris. Perfekta! <3

Och på tal om att inte vara standard och göra som alla andra så var vi ute och åt vår hjärtemiddag redan igår kväll. Skönt att sitta och njuta av mat och varandra utan att ha alla stadens turturduvor sittandes runtomkring en :)

Nu är det hockey på teven och jag har varit ute på en liten promenad till Ica. Skönt med frisk luft!

Hoppas att ni haft en bra hjärtedag idag!

Produktbilder till Tradera

Oh jösses! Jag har tillbringat hela eftermiddagen med att lägga upp saker på tradera. Det är alltså allt utom kul men jag hoppas på att det ska inbringa någon slant i alla fall. Jag har faktiskt ansträngt mig för att få folk att bli intresserade genom att fixa riktigt fina bilder. Hoppas att det kommer att locka! :) Här är ett axplock av de bilder jag är mest nöjd med! Vill du komma till auktionen är det bara till att klicka på bilden så kommer du dit. Och vill du hellre kolla in alla annonserna kan du klicka här så kommer du till sidan med alla mina saker samlade.
 

Modkrävande premiär

Vilken vacker dag! Helt fantastisk! Var ute på en fin promenad i de äldre delarna av staden tillsammans med Martin. När vi så kom till Fisktorget förundrades jag över alla människor och djur som var ute på sjön och gick på isen. Har då aldrig vågat mig ut på öppen is i hela mitt liv. Och det var med skräckblandad förtjusning som jag faktiskt tog mig ut på den för en liten stund. Först skulle jag bara ta mig fram på den frusna bryggan. Jag som skarpt ogillar bryggor och nästan haft bryggfobi innan. Obehagligt. Men jag gjorde det :)

Det blev sedan en fika på Wayne's och en tur till Ica innan vi gick hem för att städa undan kaoset som rådde här sedan igår. Nu är vi klara och inväntar fotbolls- och hockeykväll med Robin. Ska även försöka mig på en lasagne med zucchini. Spännande! :)

Melodifestivalen Del1

Igår var vi (jag, Katarina och Frida) och såg på deltävling 1 i Melodifestivalen. Många har som vanligt klagat på det men jag blev positivt överraskad. Mycket bättre upplevelse än finalen i Globen 200-något bär Perelli vann. Är glad för de bidragen som gick vidare och hoppas att cockies-flickorna tar sig vidare via andra chansen.

Nu vankas låååååååång promenad i det vackra vädret :)

RSS 2.0