10 år senare...

Så ja... 
 
... Återträffen med årskurs 9 då ja. Jag var ganska nojig innan jag klampade in på Gråmanstorps Bygdegård. Men jag tog mig i kragen och tvingade mig in. Väl inne var det lite stelt men förmodligen kände de flesta på samma sätt. Det var ju ändå 10 år sedan merparten av oss såg varandra. Men den lilla spänningen som hängde i luften släppte sedan när det var dags att sätta sig till bords. Och vilka bra bordskamrater jag fick då?! Första gången som bordsplacering blir precis som jag vill utan att jag är involverad i själva utplaceringen. Nice! 
 
Under kvällens gång var det mat, lekar, sång, mingel, dans och minnen. Lekarna utfördes i tävlingsform och lagen bildades så som man satt. Jag, Krille, Susanne, Katia, Camilla och Alex blev lag "Bruttorna". Och så klart vann vi allting. En poäng bättre än de som kunde ha varit bäst men som tydligen inte var det. Priset var en fake-champagneflaska, 2 cigarrer, ett paket chokladhjärtan och vars ett champangeglas. Jag gillar att vinna. Faktiskt. Japp.
 
Något annat som jag tydligen gillar är att langa korv. Det är en arbetsskada alltså. En rolig sådan. För när det runt 01:30 dukades fram kokta korvar och bröd samt en brödtång kunde jag inte låta bli utan att ställa mig och langa korv till mina hungriga vänner. Haha. Synd bara att ingen brydde sig om hur snabb jag faktiskt är! haha^^
 
Sen runt 02:00 så trampade jag in hemma hos mamma efter att hon hämtat oss ute i bygden. Somnade sött, eller nåt (jag såg det inte själv ju) och vaknade sedan lagom för lunchfrukost och fika. 
 
En mycket trevlig återträff. Över förväntan. Och ja, det är nästan så att man längtar till att man är 35, på väg mot 36, så att man får göra om det. Undras hur bilderna kommer att se ut då... om 10 år... Spännande!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0