Hej mitt 26e år!

Har verkligen varit en bra dag idag. Körde till Kalmar för att gå på second hand och köpa lite billigt garn och några små pinntomtar och ormtomtar. Sedan mötte jag upp min vän Isabelle och så gick vi på julmarknaden på Kalmar Slott. Blev en punschhonung och ett paket med isterband. Sen blev det en tur på stan som avslutades med en måltid på Thai Silk innan det var dags för hemfärd. Hemma möttes jag av lite grattiskort. Alltid trevligt med post. Och ja, jag fyller ju år idag. 26 år gammal. Känns helt okej. Fortfarande några år kvar till att jag är antik :)

Martin och jag tog en fika på ett café här i stan och det var väl trevligt till att personalen låg på golvet sidanom oss och skrubbade golvet. Lät väldans och var inte så mysigt direkt. En timme innan stängningsdags. Inte okej. Inte okej.

Hemma sen blev det Isterband och makaroner och lite fotboll på teven. Imorgon är jag 26+ år gammal. Spännande att se vad man hittar på då :) Gissar på jobbsök, redigering, fakturering, räkningsbetalning, städning, tvättning, och lite släktforskning. Kanske hinner med en liten promenad med. Vem vet...

Här är ett litet kollage med bilder från idag samt från vistelsen på Stufvenäs. Fina dagar :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0