Hockey Hockey Hockey och andra viktiga detaljer

Har varit i Karlskrona och kollat hockey hela helgen. Guuuuuuud vad onödigt spännande det blev igår då?! När det var sex sekunder kvar av matchen kvitterade Östersund och det blev förslängning. Suck! Men vi tog hem det efter drygt sju minuter så det "var ju lugnt". Puh! Och så hann vi med bussen/tåget hem till Kalmar också. Väldigt skönt. Var inte alls sugen på att ta bussen klockan 06:00 i morse. Och det slapp jag ju :)

För er som inte vet det så är jag med i viktklubb.se och har så varit de fem senaste veckorna. Och det har gett resultat. Jag har en helt annan livsstil nu och mer koll på maten. Och jag nämner detta här och nu för att jag nu tänkt stoltsera med att jag idag vägde in mig på -10kg (!). Så, nu var det sagt så nu är det tillräckligt firat och det är dags att ta mig an nästa mål. -3kg till att jag och mamma ska dra till Ullared. En härlig liten utmaning som jag ska ro i hamn. Och när jag ändå har detta ämne uppe är min fråga ifall någon där ute är intresserad av vidare info om detta eller om jag ska hålla mig till mat, bilder, foto och vardagshändelser så som hockey och shopping?

Om någon timme så ska jag slänga in en maskin tvätt, springa till stan och kolla mina öron samt springa in om optikern och säga "hej, min ena plupp på glasögonen är borta - hjälp mig!". Och sen hem och fortsätta tvätta. Avslutar nog eftermiddagen med ett besök på gymmet och sen fyller jag nog kvällen med lite research till min bok.

Vilken peppande dag!

Ps: "Pluppen" är den där lilla gummisaken som skyddar näsan från själva bågen.
Trackback
RSS 2.0