Påkörd av tufftufftåget

Idag blev en ung man påkörd av tåget här i Kalmar. Det framgår att han inte hörde att tåget kom men jag kan faktiskt inte tycka särskilt synd om honom. Men liksom... Varför krypa under bommarna? Visst - han kanske inte hörde tåget men han måste ju ha sett bommarna?! Och vet inte alla att om bommarna är fällda så tyder det på att det är ett tåg på väg? Jag förstår inte. Sorry* 

Godmorgon

Hembudad plånka levererad


Budade hem en ny plånka från Tradera för några dagar sedan och idag damp den ner i brevinkastet. Gillart! Och så har jag även gått med i viktklubb.se. Här ska det hända grejer nu :)

På resande fotBuss till Karlskrona där vi tog oss en fika i väntan på att bilen skulle börja rulla mot Skövde. Vinterlandskap hela vägen. På plats i ishallen iaktog vi att det röda laget hade lånat spelare från juniorlaget (kolla noga - ja det står några barn uppradare också haha^^. Sedan fick vi åka hem, glada och tillfreds med en liten vinst. Och hemma möttes vi av detta underbara papper som säger att vi har fått vår efterlängtade bilplats! Sen sov vi gott! ;)

Lång dags shopping

Det blev nog årets längsta shopping- och lunch/fikadag idag. Och så härlig också! Fina vänner, god mat, och med hem fick man ett par nya pjux, en ring och några andrsa klädesplagg. Och nya hål i öronen! Smått nöjd. Får dock se vad kontot säger :)

Ny fotobok

 
Varit på långlunch med Frida idag. Tre timmar tror jag nog att vi satt där och åt, åt, åt, pratade och spelade. Sen var jag även och hämtade ut min nya bok, skriven av den bästa bland författare inom foto. Bläddrat igenom den nu och yes - I like it! Har även varit över förväntan duktig idag och städat så in i. Ser najs ut nu!

Vinterdagar

Handbollsskämt

Och där var det byebye till Sverige och handbollen. Väldigt trist. Men är det den idag existerande mixen av smådåligt spel, för bra motståndare och hemmalagshejande spanska domare så är det ju inte så konstigt att det bliva som det blev.

Telefonkö-kossa

Efter sju olika samtal, någonstans runt två timmars telefonkö, fanns så hjälpen som jag sökte. Nu ska jag äntligen få skicka in den där skrivaren på koll. Och utan att själv behöva stå för frakten. Men att det ska ta sån tid?!


Under dagens telefonkö fixade jag en liten rolig bild i Photoshop, kollade på någon tråkig vänskapsmatch i fotboll, skrev med Martin, lyssnade på inköpsställets "väntelåt" (samma låt hela tiden) i 43 minuter och övade på att sucka. Nu är jag galet bra på det!

Köttgryta i Blekinge

Nyligen hemkommen från Karlskrona. Ett litet blekingebesök innehållandes bland annat en riktigt bra match mellan Karlskrona och Kallinge. Och precis som vanligt så tog Karlskrona hem det hela eftersom jag var på plats. Det är ganska intressant att de har en maskot som de inte vet om. Nämligen jag! För de har aldrig förlorat en match som jag varit på - oavsett hur svårt motståndet varit. Känns gött!Det bjöds också på köttgryta och kladdkaka. Mums! Det behövdes lite mat i magen efter lördagens helt underbart fantastiska partaj. Kalas i det centrala ghettot följt av utgång på Harrys och avrundning på larmtorget/Krögers. Bussen ner till Karlskrona sen var väl ingen höjdare i sig eftersom en skumpig, syrefattig och varm buss inte är vad man efterfrågar dagen efter :)

Och på tal om saker som man inte vill ha så säger jag bara snö och slask. Usch! Kunde du inte komma i december och finnas här kring jul och nyår... ja då kan du hålla dig borta nu med! Punkt slut.

En del av livet


Håller på att tvätta lakan och handdukar. Inget kul med det inte men det, liksom så mycket annat, är en del av livet och något som man måste göra. Någon gång då och då i alla fall :)

Hockey i IFFE-hallen

Vilken slappedag! Varit på möte. Somnat i soffan mitt på ljusaste dagen. Suttit i telefonkö i 32 minuter för att bli vidarebefordrad till ett annat företag där jag i och för sig blev trevligt bemött, men där deras tips inte hjälpte mig. Därtill hade de stängt 15 minuter senare när jag skulle ringa dem igen. Kul! Tack! Jag har även kollat på den svenska filmen STRUL. Den var riktigt bra! Ska tvinga Martin till att se den sen någon dag också :)

Och så avlslutade vi dagen med att gå och kolla på hockey mellan Kalmar och Ljungby. Det var kul att kolla på Division 3-hockey faktiskt. Men domaren var ju katastrofal! Har nog aldrig hört talas om ordet "konsekvent bedömning". Jösses säger jag bara! Men nice! Mer av den varan tack! (Hockeyn alltså - inte domarskiten)^^


Taggarna utåt


Åh! Jag har införskaffat en ny skrivare för drygt 1.500kr. En fotoskrivare. Men det är bara den svarta färgen som fungerar. Hur frusterande är inte det? Dessutom ser det ut som f*n här hemma och jag har ingen större lust att ta mig an det heller. Men jag har i alla fall fått ordning på företagspärmen för förra året så nu är allt i sin ordning på den fronten. Känner mig som en liten igelkott med taggarna utåt just nu. Varför kan inte saker och ting fungera felfritt när man köper dem?

Resväska

Ryckte snabbt åt mig denna gamla resväska när jag såg den där på Stadsmissionens second hand. Jag var bara tvungen att köpa den. 15 kr kostade den! Martin och hans vän Gustav skrattade bara åt mig när jag sedan visade den. Eller var det kanske bara väskan de skrattade åt? Jag tycker i alla fall att den är sjukt snygg! Vad tycker du?

Inredningspinnar

Reebok Hexride ST Belief

Jerringpriset

Tänka sig! Rolf-Göran Bengtsson hoppade sig inte bara till sitt guld utan även årets Jerringpris! Göss så kul! Grattis!

Annars idag så har jag införskaffat nya träningsskor samt två lampor och fel kontakter till dessa. Yey! Bilder imorgon!

Muffins Muffins

Min gamla blogg

För dig som är intresserad av text och bilder från tiden före denna blogg vill jag tipsa om min gamla bloggadress. Den finns nämligen kvar. Där hittar du bilder från diverse fotograferingar, texter om allt från objektiv till kalkoner, och sannolikt något som du inte hade väntat dig. Helt klart värt ett besök! cajsakjellsson.blogspot.com <LÄNK! är adressen dit.
RSS 2.0